joi, 22 iulie 2010

Imperfecti, liberi si fericiti Practici ale stimei de sine, Editura TreiPractici ale stimei de sine


Sa fii in sfarsit tu insuti. Sa nu iti mai pese de impresia pe care o faci. Sa actionezi fara sa te temi nici de esec, nici de judecata altora. Sa nu mai tremuri la gandul respingerii. Si sa iti gasesti linistit locul printre ceilalti.
Cartea aceasta va va ajuta sa inaintati pe calea stimei de sine. Sa o construiti, sa o reparati, sa o protejati. Ea va va ajuta sa va acceptati si sa va iubiti, chiar daca sunteti imperfecti. Nu ca sa va resemnati, ci ca sa evoluati mai bine.
Imperfecti, dar liberi si fericiti...

Christophe André este psihiatru si psihoterapeut, autor al unor carti de mare succes international. Dintre acestea, Editura Trei a publicat: Cum sa ne purtam cu personalitatile dificile, Cum sa te iubesti pentru a te intelege mai bine cu ceilalti, Cum sa ne exprimam emotiile si sentimentele (impreuna cu François Lelord), Cum sa ne eliberam de frica de ceilalti (impreuna cu Patrick Légeron), Starile sufletesti.

Practici ale stimei de sine

Autor: Christophe André
Traducere din franceza de Nicolae Balta
Nr. de pagini: 504
Pret: 49.00 Ron
Colectia: Psihologie-Practica
Blog: http://edituratrei.wordpress.com/
Editura TREI

Un comentariu:

Anonim spunea...

srjyzent vimax, bRgGALs sjgs67j [url=http://vimax3-4.com]vimax[/url] siuisuios ascasff buy vimax pills fwefwefwefwe vimax pills ohwohow8 [url=http://vimax3-4.com]vimax pills[/url] iugiaiu